Sidste udkald: Borgermøde om Brugsen

Brugsen i Vester Hæsinge er i fare for at lukke.

Alle i NY og Gl. Stenderup, Sandholts Lyndelse samt ikke mindst Vester Hæsinge inviteres til Borgermøde om Brugsen søndag den 17/9. Og det er vigtigt!

I Vester Hæsinge Brugs arbejder personale, bestyrelse og frivillige hårdt på at vende udviklingen og fortsat øge vores omsætning. I den seneste tid er det gået den rigtige vej – det går blot for langsomt.

Omsætning skal øges eller udgifterne skæres ned. Det er nødvendigt, hvis du og din nabo fortsat ønsker en dagligvareforretning i området.

Der er brug for ALLE gode idéer og forslag nu! Derfor inviteres ALLE i vores lokalområde til:

Borgermøde om Brugsen søndag den 17/9 2017 kl. 10.00 i Brugsen.

Kan vi undvære Brugsen?

Brugsen er mere end blot dagligvarer. Det er apoteksudsalg, pakkebutik, bager, tøjrens, udbringning af varer, byens største arbejdsplads samlingssted og meget, meget mere.

Hvis først Brugsen i Vester Hæsinge lukker, betyder det et tab for os alle. Også for dem der ikke i dag handler i Brugsen. Fra andre landsbyer ved vi, at huspriserne falder markant, hvis der ikke længere er en dagligvareforretning.

Derfor håber vi at så mange som muligt vil deltage i Borgermødet og bidrage. Der vil være et rundstykke og en kop kaffe.

Venlig hilsen

Bestyrelsen for LokalBrugsen i Vester Hæsinge

Redaktør: Ole W

Ole er redaktør og webmaster på hjemmesiden og forsøger, at få maskinrummet passet, således design og funktioner er i top. Ole er tilflytter for mere end 20 år siden og bor i Sandholts Lyndelse sammen med sin familie.

Del dette indlæg på

Få vores nyheder...

Tilmeld dig, og få sidste nyt fra Vester Hæsinge, Sh. Lyndelse, Ny og Gl. Stenderup leveret i din indbakke. Helt GRATIS.

Tak for din tilmelding til nyhedsbrevet