Du er inviteret til middag på torsdag

DSC_4052

Nem mad? Så smutter I bare i Madklubben. Sæsonen starter for dette års Madklub, og alle, børn, unge samt voksne er selvfølgelig velkomne. Og vi giver et glas GRATIS vin eller en øl til alle, der ikke har været i Madklubben før!

Til dig der har været i Madklub før:
Inviter naboen, en ven, kommende kæreste eller en helt anden med, som ikke har været i Madklub før. De skal da prøve det! Og Madklubben skænker et glas vin eller øl op til alle, der ikke tidligere har været i Madklubben!
Vi ved, at mange gerne vil prøve Madklubben, men måske også tøver lidt fordi de er nye i Lokalområdet og ikke kender så mange. Så inviter dem gerne!

Til dig der IKKE har været i Madklub før:
Kom ned i Madklubben i X-Huset, kl. 18.15. Madklubben skænker et glas vin eller øl op til dig, der ikke tidligere har været i Madklubben! Vi vil så gerne lære dig/jer at kende, og det er faktisk rigtig hyggeligt.
Her er plads til alle, også børnene, der har andre at lege og snakke med.

Tilbuddet om et glas GRATIS vin/øl til alle nye, gælder denne torsdag og resten af året – ET GODT INTROTILBUD.

P.S: Vi skal hilse fra kokken og fortælle, at menuen denne torsdag er: Hamburgerryg.

Billetten køber du, når du alligevel er i Brugsen eller her: www.vesterhaesinge.dk/bestil-madbillet/

Redaktør: Ole W

Ole er redaktør og webmaster på hjemmesiden og forsøger, at få maskinrummet passet, således design og funktioner er i top. Ole er tilflytter for mere end 20 år siden og bor i Sandholts Lyndelse sammen med sin familie.

Del dette indlæg på

Få vores nyheder...

Tilmeld dig, og få sidste nyt fra Vester Hæsinge, Sh. Lyndelse, Ny og Gl. Stenderup leveret i din indbakke. Helt GRATIS.

Tak for din tilmelding til nyhedsbrevet