Høstgudstjenesten i Sh. Lyndelse kirke

SHLkirke - høstgudstjeneste september2015Søndag havde vi så høstgudstjeneste Sh. Lyndelse Kirke med ca.60-70 til gudstjeneste. Der var deltagelse af kirkekoret og de gjorde det rigtig godt.SHLkirke - høstgudstjeneste september2015-2
Den flotte oppyntede kirke i høstens tegn havde Sandholt Slot ved Susanne og Harald stået for, det var med til at give en stemningsfyldt gudstjeneste.

Efter kirken var der høstfrokost i konfirmandstuen med ca. 40 deltagere. Menighedsrådet gav et resumè over året,  et meget travlt år hvor Vester Hæsinge kirke blev indviet efter ombygningen, deltagelse i kunstmåneden, de mange foredrag og ikke mindst Præstegårdens 300 års jubilæum, alt i alt et travlt år .

Redaktør: Jørgen Brink

Jørgen er en af byens mange ildsjæle, tidligere formand for X-Huset og nu næstformand. Jørgen er en af hovedredaktørerne på hjemmesiden. Jørgen bor i Gl. Stenderup og har også fingeren på pulsen derude.

Del dette indlæg på

Få vores nyheder...

Tilmeld dig, og få sidste nyt fra Vester Hæsinge, Sh. Lyndelse, Ny og Gl. Stenderup leveret i din indbakke. Helt GRATIS.

Tak for din tilmelding til nyhedsbrevet