Invitation til Bromøde på torsdag…

alsfyn

Skal vi fortsat have levende lokalsamfund på det sydvestlige Fyn, skal infrastrukturen være i orden.

Et projekt der virkelig vil booste infrastrukturen, også i forhold til vores lokalområde, vil være en broforbindelse mellem Als og Fyn, med tilhørende nødvendige opgraderinger af vejforbindelsen mellem broen og Odense/Svendborg-motorvejen.

På torsdag den 30. oktober kl. 19.30, er der Bromøde på Midtfyns Gymnasium, hvor bl.a. Jørgen Mads Clausen (Danfoss), borgmester Christian Thygesen og formanden for Foreningen Als-Fyn Broen, Mogens K. Nielsen – kommer med indlæg omkring betydningen af og behovet for en fast forbindelse mellem Fyn og Als.

Læs meget mere på www.als-fynbroen.dk, hvor du også kan finde invitationen med programmet til Bromødet.
På hjemmesiden kan du også melde dig ind i støtteforeningen, og med et beskedent bidrag fra kr. 100,00 pr. år støtte arbejdet med at udbrede kendskabet til projektet.

Derudover har foreningen Als-Fyn Broen sin egen Facebook-side, som allerede har mere end 2.500 “Synes godt om”.
Kig forbi Facebook-siden og “Synes godt om” siden – dermed viser du også din støtte til projektet, og følger med i når der kommer nyheder.

 

Redaktør: Jørgen Brink

Jørgen er en af byens mange ildsjæle, tidligere formand for X-Huset og nu næstformand. Jørgen er en af hovedredaktørerne på hjemmesiden. Jørgen bor i Gl. Stenderup og har også fingeren på pulsen derude.

Del dette indlæg på

Få vores nyheder...

Tilmeld dig, og få sidste nyt fra Vester Hæsinge, Sh. Lyndelse, Ny og Gl. Stenderup leveret i din indbakke. Helt GRATIS.

Tak for din tilmelding til nyhedsbrevet