Nu kan du bestille fisk online

kuller_front_10_9fff49a2b1Frisk og røget fisk fra LokalBrugsen i Vester Hæsinge er et nyt tiltag, der er taget rigtig godt i mod. Derfor kan du fremover få frisk fisk i LokalBrugsen hver anden torsdag (lige uger) leveret direkte fra Båring fisk. Fisken leveres på køl og du bestiller online via hjemmesiden eller når du er i butikken.

Der er gennemført en undersøgelse blandt de første “fiskekunder”, der viste at de fleste ønsker fisk hver 14. dag og i størrelser på 1-2 kg. For at holde priser på et fornuftigt niveau er udvalget nu indrettet efter dette. Ønsker du mere fisk, bestiller du blot to kasser á 1 kg. Mindre? Så del en kasse med naboen. Desuden leverer vi lækker røget fisk i kasser af 0,5 kg.

Fisken er årstiden friske frisk og skifter derfor fra gang til gang og giver dig mulighed for at prøve nogle forskellige af Danmarks mange dejlige spisefisk – glæd dig 🙂

Du bestiller fisken her…

Redaktør: Ole W

Ole er redaktør og webmaster på hjemmesiden og forsøger, at få maskinrummet passet, således design og funktioner er i top. Ole er tilflytter for mere end 20 år siden og bor i Sandholts Lyndelse sammen med sin familie.

Del dette indlæg på

Få vores nyheder...

Tilmeld dig, og få sidste nyt fra Vester Hæsinge, Sh. Lyndelse, Ny og Gl. Stenderup leveret i din indbakke. Helt GRATIS.

Tak for din tilmelding til nyhedsbrevet