NY KUNST I X-HUSET

I maj og juni har vi kunnet nyde Vibeke Johannessens smukke malerier i Dagligstuen i X-Huset. Malerierne skal nu videre på rejsen, og vi takker mange gange for lån.

Der nu igen ny kunst på væggene i Dagligstuen. Denne gang er der tale om fotokunst af forskellige stilarter af vores lokale fotograf Leif Henningsen.

Leif fortæller om sig selv:

Jeg har fotograferet i ca 50 år, har gået på det fynske kunstakademi, har udstillet i blandt andet kunstkælderen i Odense. Mine hovedinteresser er landskab og street fotos (gadefotografering i storbyerne) og ikke mindst faldefærdige bygninger, derfor kalder jeg mine udstillinger for “på min måde” – det er vigtigt for mig at kanalisere de følelser jeg har derude ned på billederne.

Kig forbi og nyd de spændende billeder, som hænger i Dagligstuen i juli og august.

Redaktør: Helle Rosenkilde

Helle er redaktør på 3. Halvleg samt driftsleder i X-Huset, hvor hun bl.a. står for udlejning samt drift af café mv.

Del dette indlæg på

Få vores nyheder...

Tilmeld dig, og få sidste nyt fra Vester Hæsinge, Sh. Lyndelse, Ny og Gl. Stenderup leveret i din indbakke. Helt GRATIS.

Tak for din tilmelding til nyhedsbrevet