Så sker det: LokalBrugsen kommer til byen

LokalBrugsen0314A

Rygterne har kørt, 3. Halvleg har skrevet om det og Brugsen har ikke lignet sig selv, men nu sker det: Lørdag den 8. marts 2014 slår Brugsen dørerne op til et nyt frisk liv som vores alles butik: LokalBrugsen.

– Det har længe været en drøm, at vi kunne skifte fra Daglig til LokalBrugsen fortæller Kim, uddeler i Vester Hæsinge Brugs mellem broccoli-hoveder, øl fra fra Midtfyns Bryghus og malerbøtter.

– Nu kan vi for alvor tilpasse vores udvalg til det kunderne efterspørger. Godt nok bliver vores udvalg lidt mindre, men omvendt brænder vi ikke inde med en masse varer, som ingen ville købe, fortæller en forpustet, men også smilende uddeler, der inviterer alle til at komme til indvielse lørdag den 8. marts i den nye LokalBrugs Vester Hæsinge.

– Der bliver fest og farver hele dagen. Noget til ganen og lidt til tørsten, om vi tænder grillen har vi ikke helt afgjort, men det bliver hyggeligt og så er vi klar med en masse gode tilbud, lyder det lovende fra Kim.

Samtidig med LokalBrugsen kommer til byen, bliver der fremover igangsat en række nye tiltag. Tilbud og nyheder fra Brugsen udsendes i et nyt elektronisk nyhedsbrev, som alle kan tilmelde sig senere på www.vesterhaesinge.dk eller i Brugsen. Samtidig vil Brugsens Facebook side blive brugt endnu mere til at fortælle om gode tilbud og nyheder fra Brugsen. Her kan du også komme med forslag og idéer der kan gøre vores fælles butik endnu bedre.

 

Redaktør: Ole W

Ole er redaktør og webmaster på hjemmesiden og forsøger, at få maskinrummet passet, således design og funktioner er i top. Ole er tilflytter for mere end 20 år siden og bor i Sandholts Lyndelse sammen med sin familie.

Del dette indlæg på

Få vores nyheder...

Tilmeld dig, og få sidste nyt fra Vester Hæsinge, Sh. Lyndelse, Ny og Gl. Stenderup leveret i din indbakke. Helt GRATIS.

Tak for din tilmelding til nyhedsbrevet