Søndags cafe’ med John og Ellinor Rosenfeldt

rosenfeldtSøndag d. 10/11 kl 15.00 er der mulighed for at spendere eftermiddagen i dejligt og musikalsk selskab, med John & Ellinor Rosenfeldt.

De gæster V.Hæsinge Forsamlingshus hvor der bliver eftermiddags cafe´eller Søndagsmatine´ om man vil. Det bliver en eftermiddag med hygge, sterinlys og nærvær akkompagneret af Ellinors smukke stemme.

John & Ellinor-som er Far og datter- har optrådt sammen efterhånden en del år, og spiller forskellige genrer. De har bl.a andet deltaget i DR´s program “Talent 2008”

John er kendt for hans country/western inspirerede musik og med en stor forkærlighed til John Denver. Sammen med Ellinor stemme som er med stor klang giver det en hel speciel oplevelse, som går lige i hjertet. Entre´prisen for dene eftermiddag er 50.-kr pr.person og der er mulighed for at købe kaffe & kage, samt andre drikkevarer.

Hvis du vil være sikker på at få en plads, kan du reservere din plads på tlf: 2825 7468 (også gerne via sms) men der kan også købes i døren.

Redaktør: Jørgen Brink

Jørgen er en af byens mange ildsjæle, tidligere formand for X-Huset og nu næstformand. Jørgen er en af hovedredaktørerne på hjemmesiden. Jørgen bor i Gl. Stenderup og har også fingeren på pulsen derude.

Del dette indlæg på

Få vores nyheder...

Tilmeld dig, og få sidste nyt fra Vester Hæsinge, Sh. Lyndelse, Ny og Gl. Stenderup leveret i din indbakke. Helt GRATIS.

Tak for din tilmelding til nyhedsbrevet