Støt Udviklingsrådets arbejde med dit elkøb

I efteråret husstandsomdelte Udviklingsrådet infomateriale om muligheden for at støtte Udviklingsrådets arbejde gennem dit elkøb ved EnergiFyn.

Alle kunder i EnergiFyn kan tilmelde sig FynskSupport og øremærke tilmeldingen til den forening eller klub, som man ønsker at støtte. For hver købt kWh støtter man så med 2 ører. For en husstand med et forbrug på 5000 kWh/året svarer det til et beløb på 100 kr.

Det koster ikke kunden noget, men erstatter blot muligheden for at søge støtte fra EnergiFyn til almennyttige formål. Så det handler bare om at komme i gang!

For at sætte gang i tilmeldingerne vil Hans Christian Balle, formand for Udviklingsrådet, sidde klar i Madklubben fra kl. 17.30 – 19.30 med computeren på dagene 7., 14. og 21 marts.

Du skal blot medbringe NEM-ID kort, så vil Hans Christian sørge for, at du bliver tilmeldt ordningen.

Vel mødt!! Vester Hæsingeegnens Udviklingsråd

Redaktør: Jørgen Brink

Jørgen er en af byens mange ildsjæle, tidligere formand for X-Huset og nu næstformand. Jørgen er en af hovedredaktørerne på hjemmesiden. Jørgen bor i Gl. Stenderup og har også fingeren på pulsen derude.

Del dette indlæg på

Få vores nyheder...

Tilmeld dig, og få sidste nyt fra Vester Hæsinge, Sh. Lyndelse, Ny og Gl. Stenderup leveret i din indbakke. Helt GRATIS.

Tak for din tilmelding til nyhedsbrevet