Velkomstgudstjeneste for konfirmanderne 2017

ro i kirkene

Velkomstgudstjeneste for konfirmanderne 2017 og deres forældre/familier Vester Hæsinge Kirke, tirsdag den 20. sept. kl. 19.00

Vi byder de nye konfirmander 2017 velkomne ved en gudstjeneste i Vester Hæsinge Kirke. Her vil konfirmanderne få udleveret bibler, og efter gudstjenesten går vi hen i konfirmandstuen i Præstegården, Birkevej 16. Her vil der blive orienteret om konfirmandundervisningen og konfirmationerne i foråret 2017, nærmere bestemt lørdag den 6. maj kl. 10.30 i Sandholts Lyndelse og søndag den 7. maj kl. 10.30 i Vester Hæsinge. Alle er selvfølgelig velkomne til at være med ved denne gudstjeneste og støtte op om sognenes konfirmander. Selve konfirmandundervisningen begynder efter efterårsferien. Den vil foregå i konfirmandstuen i Præstegården i V. Hæsinge, og konfirmanderne får direkte besked, når tiden nærmer sig.

Redaktør: Bent Hansen

Bent er tidligere brugsuddeler og har et stort kendskab til Vester Hæsinge og lokalområdet. Det har vi bl.a. glæde af i forbindelse med nyheder og kalender på hjemmesiden, hvor Bent specielt bidrager med nyt fra kirken og menighedsrådet.

Del dette indlæg på

Få vores nyheder...

Tilmeld dig, og få sidste nyt fra Vester Hæsinge, Sh. Lyndelse, Ny og Gl. Stenderup leveret i din indbakke. Helt GRATIS.

Tak for din tilmelding til nyhedsbrevet