Vi har brug for din støtte

stot02

LokalBrugsen i Vester Hæsinge har solgt flere varer i sidste halvår af 2014 (se også figur). Men ikke helt nok til at indhente et fald tidligere på året. Bl.a. derfor har COOP bedt om en sikkerhedsstillelse på 150.000 kr. for vores varelager. Det har vi brug for din hjælp til.

LokalBrugsen i Vester Hæsinge har derfor brug for alles hjælp i området. Butikken har stor betydning for mange, ældre som yngre og det er ikke kun butikken med dagligvarer, men også her vi kan hente medicin, post og frisk brød. Samtidig er det en vigtig arbejdsplads. En by uden butik, betyder faldende huspriser og på sigt fraflytning. Derfor er der rigtig mange gode grunde til at støtte Brugsen. Ved at handle der og – nu og her – låne os et lille eller stort beløb!

Sådan støtter du os
LokalBrugsen i Vester Hæsinge skal indenfor de næste uger etablere en bankgaranti på 150.000 kr.  Det sker ved at borgere, organisationer og virksomheder låner LokalBrugsen pengene. Vi modtager alle størrelser bidrag. Du kan overføre det beløb du vil låne os til vores konto: 2005-8981875045 eller betale i LokalBrugsen i Vester Hæsinge.

Vi handler mere i Brugsen, og det skal vi fortsætte med. Figuren viser omsætningen hver måned i 2014 sammenlignet med samme måned året før. Index på 100, betyder samme omsætning som sidste år. Index over 100 betyder større omsætning.

Vi handler mere i Brugsen, og det skal vi fortsætte med.
Figuren viser omsætningen hver måned i 2014 sammenlignet med samme måned året før. Index på 100, betyder samme omsætning som sidste år. Index over 100 betyder større omsætning.

Godt at vide
Vi skal låne det beløb du indbetaler indtil COOP frigiver vores sikkerhedsstillelse. Hvilke betingelser der skal være opfyldt for, at det kan ske, drøfter bestyrelsen i øjeblikket med COOP. Vi forventer, at lånet vil løbe i 1-2 år. Herefter får du dit lån betalt tilbage.

Hvis vi – mod forventning – ikke når op på 150.000 kr., får du dit lån tilbageført hurtigst muligt. Hvis Brugsen lukker, behandles kontoen med de indbetalte beløb som de øvrige kreditorer. Og en evt. tilbagebetaling af lånet, afhænger af denne behandling.

I disse dage vil vi desuden kontakte mange jer for at høre om evt støtte. Der er selvfølgelig ganske frivilligt, og har du ikke mulighed eller lyst til at støtte Brugsen med et lån – stort eller lille – er det ganske i orden med os 🙂

Hvis du har brug for flere oplysninger, er du velkommen til at kontakte bestyrelsen i Brugsen. Du kan finde vores kontaktoplysninger her…

 

2 Kommentarer

 1. Hej Ole,
  Jeg har lige læst artiklen om Vester Hæsinge Lokalbrugs i dagens Fyens Stiftstidende. Som du måske ved, har jeg selv været i bestyrelsen for mange år siden, under Bent Hansen’s ledelse, og med Henrik Larsen som formand.
  Min far var også Brugsuddeler gennem et helt liv i Vantinge Brugsforening, som dog for længst er lukket. Jeg har på baggrund af artiklen i dagens avis besluttet, at jeg vil stille kr. 10.000 til rådighed (ansvarlig lånekapital) for det nødvendige projekt I har gang i overfor COOP Danmark. Pengene vil komme fra vores selskab: bcm transtech a/s, hvilket sikkert ikke er noget problem, da dette selskab også er medejer af Benzinselskabet OK. Vores revisionsselskab er RSM plus i Odense. RSM plus er jo udsprunget af det hedengangne “Revisionscentralen” – det var vist det som det hed, det revisionsselskab som stort set udelukkende reviderede for Brugsforeninger.
  (Så vidt jeg ved, er det stadig RSM plus der er revisionsselskab for Vester Hæsinge Brugsforening?)
  Jeg tjekker med min revisor med det samme – via en e-mail – om der er problemer med dette “selskabslån”. Ellers finder vi ud af noget med private “højt beskattede penge”.
  Med venlig hilsen,

  Torben Christiansen
  Managing Director
  bcm transtech a/s

  Post a Reply
  • Hej Torben

   Mange tak for din mail (via hjemmesiden) og ikke mindst tilsagn om at bidrage med et så stort beløb.
   Det er vi meget glade for.

   Vi bruger ganske rigtigt RSM Plus i Odense som vores revisor (Henrik Wellinder).
   Vi har for nylig fået tilsvarende spørgsmål om virksomheder kan yde et lån som i dette tilfælde.
   Og svaret fra Henrik var, at det var der ikke problemer i.
   Men det er kun godt, hvis du også følger op på det.
   Jeg afventer og hører nærmere fra dig.

   Post a Reply

Skriv kommentar/spørgsmål her...

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.