Vildmarkstur på hesteryg for vovehalse.

Vildmarkstur på hesteryg for vovehalse Torsdag den 24. januar kl. 19.30 i X-Husets Store sal, Birkevej 15 Vester Hæsinge 5672 Broby

Hvis rivende floder, gletsjere, snedækkede bjerge og bjørne lyder fristende, så kan en overlevelsestur i vildmarken anbefales. Alt, hvad det kræver, er gå-på-mod, eventyrlyst og en god fysik. Fra Prophet River and the Eastern Slopes til Zoo Valley med 3 guider, 6 deltagere og 23 heste. Muskwa-Kechica, er på størrelse med Schweiz og hjemsted for grizzlyer, sortbjørne, ulve og elge – This is the real deal! Bettina og Bjarne Kallehauge, Gl. Stenderup, som i sommeren 2018 deltog i deres 2. vildmarkstur i Canada, fortæller om deres oplevelser. Der kan købes drikkevarer, og der er gratis entré. Alle er meget velkomne! Menighedsrådet.

Redaktør: Bent Hansen

Bent er tidligere brugsuddeler og har et stort kendskab til Vester Hæsinge og lokalområdet. Det har vi bl.a. glæde af i forbindelse med nyheder og kalender på hjemmesiden, hvor Bent specielt bidrager med nyt fra kirken og menighedsrådet.

Del dette indlæg på

Få vores nyheder...

Tilmeld dig, og få sidste nyt fra Vester Hæsinge, Sh. Lyndelse, Ny og Gl. Stenderup leveret i din indbakke. Helt GRATIS.

Tak for din tilmelding til nyhedsbrevet