Løb 5672 i gang

loeb5672igangLøbeklubberne i 5672 tilbyder løbetræning for begyndere og erfarne løbere fra området. Der er plads til alle. Benyt dig af muligheden for at komme i gang med at bevæge dig, få frisk luft og nyd de kønne omgivelser at løbe i. Mød nye mennesker og tag del i det sociale samvær.

Er det noget for dig?
Så kom til informationsmøde onsdag den 28. august kl. 19.00 i Allested-Vejle Hallen, Skolevej 1B, 5672 Broby, hvor du vil møde alle løbetrænerne.

Første træningsaften – onsdag den 11. september kl. 18.15 fra Allested-Vejle Hallen. Vi løber på alle onsdage kl. 18.15.

De første 7 uger med start fra Allested-Vejle Hallen. De efterfølgende 3×7 uger med start fra henholdsvis Brobyværk, Vester Hæsinge og Nr. Broby – 7 uger hvert sted.

Arrangørgruppen mangler instruktører fra Vester Hæsinge-området – er det noget for dig? Så kontakt Lenny Pedersen- tlf. 26 99 00 18

Læs meget mere HER

Redaktør: Jørgen Brink

Jørgen er en af byens mange ildsjæle, tidligere formand for X-Huset og nu næstformand. Jørgen er en af hovedredaktørerne på hjemmesiden. Jørgen bor i Gl. Stenderup og har også fingeren på pulsen derude.

Del dette indlæg på

Få vores nyheder...

Tilmeld dig, og få sidste nyt fra Vester Hæsinge, Sh. Lyndelse, Ny og Gl. Stenderup leveret i din indbakke. Helt GRATIS.

Tak for din tilmelding til nyhedsbrevet