VESTER HÆSINGE OG OMEGNS ØLSMAGERLAUG

Undertegnede har i dag haft æren af at overvære ølsmagerlaugets Bockbrygning.

Allerede da jeg åbnede hoveddøren til det gamle X-Hus, ramte duften af humle, byg, malt og mæsk min næse, så jeg var ikke i tvivl om, at jeg var gået rigtigt.

Den entusiastiske flok af bryggere fortalte med glæde om bryggeprocessen og lod mig forevige stemningen med kameraet. Jeg blev også tilbudt en smagsprøve, men jeg bad om at måtte have denne til gode, til øllet bliver tappet på flaske.

Til foråret mødes Vester Hæsinge og omegns ølsmagerlaug med bryggerkollegaer fra Øster Hæsinge og Horne til en blindsmagning af Bockbrygget. Vandrepokalen går til vinderen af denne smagning, så det bliver spændende at se, om vores lokale bryggere løber af med sejren denne gang.

Hvis jeg får lov, er det ikke sidste gang jeg lægger vejen forbi. Hvem ved, måske må jeg deltage aktivt i brygningen næste gang. Det siges, at der også er plads til kvinder.

Link til VHO Ølsmagerlaug

Redaktør: Helle Rosenkilde

Helle er redaktør på 3. Halvleg samt driftsleder i X-Huset, hvor hun bl.a. står for udlejning samt drift af café mv.

Del dette indlæg på

Få vores nyheder...

Tilmeld dig, og få sidste nyt fra Vester Hæsinge, Sh. Lyndelse, Ny og Gl. Stenderup leveret i din indbakke. Helt GRATIS.

Tak for din tilmelding til nyhedsbrevet